2017-01-13 08:01:59• hírek • Blikk.hu

20 éves és még mindig nincs érettségije Radics Giginek

Radics Giginek idén duplán kell teljesítenie – értesült a Blikk. Az énekesnő ugyanis benevezett az Eurovíziós Dalfesztivál idei, hazai válogatójába, A Dalba, amellyel párhuzamosan gőzerővel készül az érettségijére is. Így nappal az Eurovízióra, éjjel pedig az érettségire készül.

Gigi még 2013-ban döntött úgy, hogy zenei karrierje miatt magántanulóként folytatja tanulmányait. Bár nagyon eltökélt és határozott célja az éneklés mellett tanulmányai befejezése is, a lelke mélyén mégis azt szeretné, ha idén ő jutna ki a kijevi döntőbe.

- Nyilván azért is indultam versenyen, hogy bejussak a nemzetközi döntőbe, és tisztában vagyok azzal, hogy ha ez a csoda megtörténne, az áldozatokkal is járna. Sajnos nagyjából egy időre esnek a vizsgák és a döntő, így nehéz időszaknak nézek elébe. Egyelőre azonban párhuzamosan zajlik a felkészülésem a májusi érettségire és a nemzetközi döntőre is, aztán majd a sors eldönti, hogy végül melyik marad ki idén az életemből - fogalmazott Gigi, aki négy éve magántanulóként lépett át egyik osztályból a másikba.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: